Mä olen ahkeroinut niin kovin etten ole kerennyt koneelle koko viikonloppuna kun nopeasti vaan vilaisemaan sähköpostit.

Lauantaina käytiin äipän ja miehen kanssa keskustassa kaffella ja shoppailemassa. Ostettiin ihan hetken mielijohteesta digiboksi, kun se on muutenkin ollut hankintalistalla jo jonkin aikaa. Oli vieläpä niin hyvä tarjous että ei voinut vastustaa.
Käytiin samantien ottamassa yksi kanavapakettikin siihen, mutta iloksi kuultiinkiin, että kaikki 100 kanavaa näkyy ilmaiseksi ensi viikon loppuun, eli eipä tarvinnut maksaakaan niistä. Halusin jo etukäteen, että sitten kun digiboksi hommataan, siihen Animal Planetin ja Discovery Chanellin ja National Geographicin. Nuo kanavat näkyy koko loppu kuukauden ilmaiseksi. :)

Lauantai meni siis pitkälti ihmetellessä ja hekumoidessa leffoja ja mielenkiintoisia dokkareita. Valvottiin jonnekin neljään sunnuntain puolelle, ennenkuin maltettiin mennä nukkumaan. Uutuuden viehätystä? Ei kai sentään... :D

Eilen sitten mies lähti mökille vanhempiensa kanssa tekemään remonttia, ja vei koirat mukanaan. Minua ei sinne olisi saanut kirveelläkään, ei edes pienellä lahjomisella. Tai aika suuret lahjukset saa olla että minä sinne lähtisin uudestaan. Vieläkin on muutama näppylä niistä samperin paarmoista nilkassa.
Käytin sitten päivän hyödyllisesti siivoten. Ihanaa kun sai kerrankin siivota ja järjestellä paikkoja rauhassa ilman ylimääräsitä höösäystä ympärillä. Vein matot pihalle ja tamppasin ne, imuroin, moppasin lattiat, pesin ikkunat, ja järjestelin parvekkeen uudelleen, pyyhin kaikki pölyt, siivosin vessan, suihkun ja saunankin... Ja kaiken päälle vielä pesin pari koneellista pyykkiä ja vein ne ulos kuivumaan. Ah, kun oli ihana istahtaa sohvalle ja juoda kylmää Pepsiä. :)
Päätin sitten kovan uurastuksen päätteksi hemmotella itseäni kunnolla kun siihen oli mahdollisuus. Kävin saunassa ja heittelin löylyä piiiiiitkään, tein kaikenmaailman kuorintoja ja mutanaamioita iholle, lakkasin kynnet varpaista ja sormista ja nautiskelin hyvää Chileläistä kuivaa valkoviiniä ja kuuntelin Barry Whiteä. :) Oli mukavaa.

Saisi tuo mies lähteä useammin muualle niin voisi hemmotella itseä useamminkin. :)

Tänään olisi sitten taas vuorossa kaupungilla läkähtymistä, pitäisi löytää uudet caprihousut ja kengät jostain. Ahdistaa jo valmiiksi tämä kuumuus ja lämpöhalvauksen saaminen.

-Shandi